OM GILLABYRÅN

Vet vad man gillar på sociala medier

Hej, vad kul att du har hittat hit!


Jag som driver Gillabyrån heter Josefine Hansson och är en glad dalkulla som hamnat i Hälsingland. Jag är en väldigt kreativ person som har en tendens att alltid gå all-in oavsett om det gäller odling, inredning eller jobb.


Jag har jobbat med sociala medier sedan 2015, först vid sidan om annat jobb och studier i Information- & PR på Mittuniversitetet i Sundsvall, men våren 2017 valde jag att satsa helhjärtat på det jag brinner mest för - och Gillabyrån föddes. Idag är Gillabyrån en kreativ digital kommunikationsbyrå helt inriktad på sociala medier. 


Jag älskar att få vara så varierad och kreativ i mitt jobb och att ständigt få hitta på nya ideér till inlägg, bilder, filmer och annonser. Att få jobba med företag i helt skilda branscher gör att jag ständigt lär mig nya saker och aldrig har en arbetsdag likt en annan.


Något som utmärker mig i mitt sätt att jobba är att jag utmanar mina kunder att våga vara proffsigt personliga och bjuda på sig själva. Det kan betyda olika saker för olika företag - men om det till exempel är ett företag som säljer tjänster blir personerna som tillhandahåller tjänsterna en del av företagets personlighet som jag vill lyfta fram på deras sociala kanaler.


Att bjuda på sig själva i det fallet kan betyda att man får fronta sidan i bild och film - och någon gång ibland kanske vi skojar till det lite extra. Några extra bjussiga inlägg som mina kära kunder fått bjuda på genom åren är:

en bärgad påskkärring, imitationer av gamla julkalendrar, en hel del trendiga TikTok- danser och många midsommarkransar.


Jag och Gillabyrån utgår från hemmet i Arbrå utanför Bollnäs men jobbar med stor radie och är ofta "hemma" i Dalarna på jobb.


Vill du veta mer om Gillabyrån och hur jag kan hjälpa er? Hör av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst möte och säger hej till varandra. 


Hoppas vi hörs!


/ Josefine

Josefine på Gillabyrån

Vem är Gillabyrån?


Namn: Josefine Hansson

Ålder: 27 år

Bor: I Arbrå utanför Bollnäs med sambon Robin, hunden Bosse och ett gäng höns.

Det visste du inte: Är odlingstokig och har alldeles för många tomatplantor.

Bosse hund på Gillabyrån

Voff och hallå

Här på Gillabyrån jobbar även Bosse som kommer med många kreativa voff och peppande svansvift. Bosse ställer ofta upp framför kameran. Vi kan utan att överdriva kalla Bosse för hundexpert på sociala medier.